Skip to main content
Top
Published in:

04-12-2021 | Correction

Correction to: The role of collaboration and external knowledge for innovation in small food firms

Authors: Sofia Wixe, Pia Nilsson, Lucia Naldi, Hans Westlund

Published in: The Annals of Regional Science | Issue 1/2023

Log in

Activate our intelligent search to find suitable subject content or patents.

search-config
loading …

Excerpt

Unfortunately, the text Ordinary Least Squares (OLS) estimations is added to all the tables. But the text should be updated only in Table 1. …

Dont have a licence yet? Then find out more about our products and how to get one now:

Springer Professional "Wirtschaft+Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Wirtschaft+Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 102.000 Bücher
  • über 537 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Finance + Banking
  • Management + Führung
  • Marketing + Vertrieb
  • Maschinenbau + Werkstoffe
  • Versicherung + Risiko

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Springer Professional "Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 67.000 Bücher
  • über 390 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Maschinenbau + Werkstoffe




 

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Metadata
Title
Correction to: The role of collaboration and external knowledge for innovation in small food firms
Authors
Sofia Wixe
Pia Nilsson
Lucia Naldi
Hans Westlund
Publication date
04-12-2021
Publisher
Springer Berlin Heidelberg
Published in
The Annals of Regional Science / Issue 1/2023
Print ISSN: 0570-1864
Electronic ISSN: 1432-0592
DOI
https://doi.org/10.1007/s00168-021-01093-8