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2017 | OriginalPaper | Buchkapitel

Networks: From Rubbers to Food

verfasst von : B. I. Zielbauer, N. Schönmehl, N. Chatti, T. A. Vilgis

Erschienen in: Designing of Elastomer Nanocomposites: From Theory to Applications

Verlag: Springer International Publishing

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Abstract

Many soft materials can be viewed as networks of different structure and complexity. Their (statistical) physics determine their elastic deformation behavior, fracture, and failure. In food systems, similar properties are of importance. This contribution discusses some of the common points between elastic materials and food gels. Topics range from fundamental physics to some applications in materials science and food science.

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Metadaten
Titel
Networks: From Rubbers to Food
verfasst von
B. I. Zielbauer
N. Schönmehl
N. Chatti
T. A. Vilgis
Copyright-Jahr
2017
DOI
https://doi.org/10.1007/12_2016_6

    Marktübersichten

    Die im Laufe eines Jahres in der „adhäsion“ veröffentlichten Marktübersichten helfen Anwendern verschiedenster Branchen, sich einen gezielten Überblick über Lieferantenangebote zu verschaffen.