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2015 | OriginalPaper | Buchkapitel

Study of Allspice Fluidized Bed Drying (Pimenta dioica L. Merrill) by Biochemical and Structural Analysis

verfasst von : A. E. Carpinteyro-Díaz, I. Anaya-Sosa, M. T. Cruz y Victoria, T. Santiago-Pineda

Erschienen in: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

Verlag: Springer New York

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Abstract

Allspice (Pimenta dioica L. Merrill) is a spice native to Southern Mexico that can be used in different ways, from the pharmaceutical industry to the food industry, and it is well known for its flavoring properties from antiquity to today (Macía 1998). Allspice contains a number of antioxidants, which has caught the attention of researchers in this field.

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Literatur
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Metadaten
Titel
Study of Allspice Fluidized Bed Drying (Pimenta dioica L. Merrill) by Biochemical and Structural Analysis
verfasst von
A. E. Carpinteyro-Díaz
I. Anaya-Sosa
M. T. Cruz y Victoria
T. Santiago-Pineda
Copyright-Jahr
2015
Verlag
Springer New York
DOI
https://doi.org/10.1007/978-1-4939-2578-0_53

    Marktübersichten

    Die im Laufe eines Jahres in der „adhäsion“ veröffentlichten Marktübersichten helfen Anwendern verschiedenster Branchen, sich einen gezielten Überblick über Lieferantenangebote zu verschaffen.