Skip to main content
Top
Published in: Nano Research 6/2018

06-02-2018 | Research Article

Enzymatic formation of curcumin in vitro and in vivo

Authors: Jiaqing Wang, Taotao Xiong, Jie Zhou, Hongjian He, Dongdong Wu, Xuewen Du, Xingyi Li, Bing Xu

Published in: Nano Research | Issue 6/2018

Log in

Activate our intelligent search to find suitable subject content or patents.

search-config
loading …

Dont have a licence yet? Then find out more about our products and how to get one now:

Springer Professional "Wirtschaft+Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Wirtschaft+Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 102.000 Bücher
  • über 537 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Finance + Banking
  • Management + Führung
  • Marketing + Vertrieb
  • Maschinenbau + Werkstoffe
  • Versicherung + Risiko

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Springer Professional "Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 67.000 Bücher
  • über 390 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Maschinenbau + Werkstoffe




 

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Metadata
Title
Enzymatic formation of curcumin in vitro and in vivo
Authors
Jiaqing Wang
Taotao Xiong
Jie Zhou
Hongjian He
Dongdong Wu
Xuewen Du
Xingyi Li
Bing Xu
Publication date
06-02-2018
Publisher
Tsinghua University Press
Published in
Nano Research / Issue 6/2018
Print ISSN: 1998-0124
Electronic ISSN: 1998-0000
DOI
https://doi.org/10.1007/s12274-018-1994-z

Other articles of this Issue 6/2018

Nano Research 6/2018 Go to the issue

Premium Partners