Skip to main content
Top
Published in: Fibers and Polymers 8/2015

01-08-2015

Assessment of drying temperature of sugarcane bagasse on sorption of reactive blue 5G dye

Authors: Fabiano Bisinella Scheufele, Caroline Ribeiro, Aparecido Nivaldo Módenes, Fernando Rodolfo Espinoza-Quiñones, Rosângela Bergamasco, Nehemias Curvelo Pereira

Published in: Fibers and Polymers | Issue 8/2015

Log in

Activate our intelligent search to find suitable subject content or patents.

search-config
loading …

Dont have a licence yet? Then find out more about our products and how to get one now:

Springer Professional "Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 67.000 Bücher
  • über 390 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Maschinenbau + Werkstoffe




 

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Springer Professional "Wirtschaft+Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Wirtschaft+Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 102.000 Bücher
  • über 537 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Finance + Banking
  • Management + Führung
  • Marketing + Vertrieb
  • Maschinenbau + Werkstoffe
  • Versicherung + Risiko

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Metadata
Title
Assessment of drying temperature of sugarcane bagasse on sorption of reactive blue 5G dye
Authors
Fabiano Bisinella Scheufele
Caroline Ribeiro
Aparecido Nivaldo Módenes
Fernando Rodolfo Espinoza-Quiñones
Rosângela Bergamasco
Nehemias Curvelo Pereira
Publication date
01-08-2015
Publisher
The Korean Fiber Society
Published in
Fibers and Polymers / Issue 8/2015
Print ISSN: 1229-9197
Electronic ISSN: 1875-0052
DOI
https://doi.org/10.1007/s12221-015-5087-2

Other articles of this Issue 8/2015

Fibers and Polymers 8/2015 Go to the issue

Premium Partners