Skip to main content
Top
Published in: Qualitative Sociology 2/2016

02-04-2016 | Book Review

Food and Inequalities

Author: Betsy Lucal

Published in: Qualitative Sociology | Issue 2/2016

Log in

Activate our intelligent search to find suitable subject content or patents.

search-config
loading …

Excerpt

Taking the Heat: Women Chefs and Gender Inequality in the Professional Kitchen. By Deborah A. Harris and Patti Giuffre, New Brunswick: Rutgers University Press, 2015, 246 pp., ISBN: 9780813575544 …

Dont have a licence yet? Then find out more about our products and how to get one now:

Springer Professional "Wirtschaft+Technik"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Wirtschaft+Technik" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 102.000 Bücher
  • über 537 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Automobil + Motoren
  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Elektrotechnik + Elektronik
  • Energie + Nachhaltigkeit
  • Finance + Banking
  • Management + Führung
  • Marketing + Vertrieb
  • Maschinenbau + Werkstoffe
  • Versicherung + Risiko

Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Springer Professional "Wirtschaft"

Online-Abonnement

Mit Springer Professional "Wirtschaft" erhalten Sie Zugriff auf:

  • über 67.000 Bücher
  • über 340 Zeitschriften

aus folgenden Fachgebieten:

  • Bauwesen + Immobilien
  • Business IT + Informatik
  • Finance + Banking
  • Management + Führung
  • Marketing + Vertrieb
  • Versicherung + Risiko




Jetzt Wissensvorsprung sichern!

Metadata
Title
Food and Inequalities
Author
Betsy Lucal
Publication date
02-04-2016
Publisher
Springer US
Published in
Qualitative Sociology / Issue 2/2016
Print ISSN: 0162-0436
Electronic ISSN: 1573-7837
DOI
https://doi.org/10.1007/s11133-016-9330-y

Other articles of this Issue 2/2016

Qualitative Sociology 2/2016 Go to the issue