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1988 | OriginalPaper | Buchkapitel

New Flavours: How They can be Looked for at the (p̄) Collider with the Lepton Asymmetry Analyser

verfasst von : M. Basile, J. Berbiers, G. Cara Romeo, L. Cifarelli, A. Contin, G. D’Ali, C. Del Papa, P. Giusti, T. Massam, R. Nania, F. Palmonari, P. Rotelli, G. Sartorelli, M. Spinetti, G. Susinno, L. Votano, A. Zichichi

Erschienen in: Quarks, Leptons, and Their Constituents

Verlag: Springer US

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Our knowledge on the basic structure of matter appears at present to be in terms of quarks and leptons. They can be classified as “uplike” and “downlike” states according to their electric charge, which is fractional for quarks and integer for leptons.

Metadaten
Titel
New Flavours: How They can be Looked for at the (p̄) Collider with the Lepton Asymmetry Analyser
verfasst von
M. Basile
J. Berbiers
G. Cara Romeo
L. Cifarelli
A. Contin
G. D’Ali
C. Del Papa
P. Giusti
T. Massam
R. Nania
F. Palmonari
P. Rotelli
G. Sartorelli
M. Spinetti
G. Susinno
L. Votano
A. Zichichi
Copyright-Jahr
1988
Verlag
Springer US
DOI
https://doi.org/10.1007/978-1-4613-0889-8_13

    Marktübersichten

    Die im Laufe eines Jahres in der „adhäsion“ veröffentlichten Marktübersichten helfen Anwendern verschiedenster Branchen, sich einen gezielten Überblick über Lieferantenangebote zu verschaffen.